Driftmoon vydal živý DJský set, který zaznamenal v jednom z pražských klubů

19.03.2019 09:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Od vydání posledního studiového alba DJe a producenta Driftmoona uběhlo jen několik měsíců a už je tu další počin tohoto nadaného Slováka. Tentokrát se jedná o DJský set, který byl pro účely vydání zaznamenán během jeho živého vystoupení.

Driftmoon - Remember The Night (Recorded Live At Epic)
© facebook interpreta
Juraj Klička aka Driftmoon v minulých měsících vehementně propagoval své poslední album "Invictus", které prostřednictvím svých setů propagoval i za hranicemi Česka a Slovenska. Pro zaznamenání živáku, který v těchto dnech vychází pod názvem "Remember The Night", si ale vybral pražský klub Epic. Během exkluzivního setu, který zde odehrál, samozřejmě představil něco málo z loňské desky, ale došlo především na naprosté novinky, které vyprodukoval nejen jakožto Driftmoon, ale i pod značkou projektu Astrosphere, který tvoří společně s norským kolegou Robertm Nicksonem.

Titul "Remember The Night (Recorded Live At Epic)" je již nějaký ten den k dispozici digitálně, nyní se na trh dostává i fyzická podoba. V tuzemských obchodem s hudbou bude díky distribuci k mání koncem března, pokud nechcete čekat, zakoupit ji můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY