Foals se vracejí se surrealistickou vizí "Exits"

23.01.2019 19:51 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Oxfordští kytaroví inovátoři Foals jsou zpět. A je to návrat ve velkém stylu. Po čtyřech letech od poslední nahrávky "What Went Down" totiž vydají hned dvě alba pod názvem "Everything Not Saved Will Be Lost". První část vyjde 8. března, druhá pak během letošního podzimu. Bude se jednat o první nahrávku, ve které nebude figurovat zakládající člen Walter Gervers, který během roku 2018 skupinu opustil.

První díl ambiciózního projektu představuje singl "Exits". Ten překvapuje výrazným příklonem k syntezátorovým aranžím a zároveň trochu odtažitým až studeným zvukem. Jedná se o skladbu, která zaujme až po vícero posleších, mnohým tak jistě připomene jejich debut "Antidotes".

Režie videoklipu, který kapela společně se singlem vypustila, se ujal Albert Moya. Ten pojal snímek velmi surrealisticky. Do hlavní role obsadil herce Isaaca Hempsteada Wrighta, který se proslavil rolí Brana Starka v seriálu "Game Of Thrones", a talentovanou herečku Christu Théret. Vizuálně je klip podobně podmanivý jako hudba samotná, Foals tak stále zůstávají nepřístupní i lákaví zároveň.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY