John Wolfhooker jdou podruhé v tomto roce zbourat Palác Akropolis

20.12.2018 18:31 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Po úspěšném únorovém koncertu se John Wolfhooker vracejí do Paláce Akropolis. V pátek 21. prosince zde do vás nasolí průřez své tvorby od nejstarších kousků až po nejnovější singly. Těšit se můžete také na speciální hosty - průkopníky českého moderního hardcoru Skywalker a známou rakouskou post-hardcorovou partičku ALL FACES DOWN.

"Do Paláce Akropolis se moc těšíme, poslední koncert, který jsme tu hráli, jsme si moc užili a myslím, že teď to bude ještě lepší. Před pár týdny jsme se uzavřeli ve studiu a začali pracovat na novém materiálu a některé z nových songů zazní poprvé v Akropoli," říká zpěvák Maťo Čupka.

Krom písní, které vyjdou příští rok na chystané desce, se můžete těšit na nový merch. Trička navržená Richardem Eliášem udělají radost všem fandům nejen pod vánoční stromeček.

A jak John Wolfhooker shrnují končící rok? "Rok 2018 byl pro nás, co se týká koncertů, velmi vydařený. Krom již zmiňované vyprodané Akropole jsme si zahráli na velké stagei na Rock For People a na dalších super akcích a začali jsme konečně aktivněji hrát i mimo Česko. Tento rok to bylo hlavně Německo, kde jsme si vytvořili mnoho nových kámošů mezi kapelami. Těšíme se, že si s nimi zahrajeme co nejdřív," říkají.

Lístky na páteční večer jsou k dostání ještě v předprodeji.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY