Gene Simmons má na krku další žalobu kvůli sexuálnímu obtěžování

11.12.2018 15:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

O Genu Simmonsovi se vykládají legendy, podle kterých prošlo jeho postelí několik tisíc žen. A zdá se, že ani sedmý křížek na krku mu neubral nic z jeho divokosti. Zažalovala ho totiž nejmenovaná žena, které údajně "silně přitiskl ruku k její vagíně". Stalo se tak 6. prosince 2016 během otevření jedné ze Simmonsových restaurací Rock & Brews, kde dotyčná umývala nádobí.

Žena prý hudebníka vůbec neznala, ale on ji požádal, aby se s ním vyfotila. V ten moment došlo k incidentu. Jak uvádí server consequenceofsound.net, žena prý viděla, jak nepěkně se muzikant choval k dalším ženám, že si dovolil je hladit po vlasech a vyzýval je k rozepínání blůzek. Žádá tak proces s porotou a nespecifikované odškodné. Pro Simmonse, který si podobnými obstrukcemi už několikrát prošel, to není žádná novinka. Otázkou tak zůstává, zda k činu doopravdy došlo, nebo zda si dotyčná chce jen vysloužit pozornost a vydělat nějaký ten dolar.

Gene Simmons hraje na baskytaru ve formaci Kiss, která vznikla v roce 1973 v New Yorku a v příštím roce se u nás představí na zřejmě posledním turné. Na akci nazvané Prague Rockfest zahraje 19. června v Edenu spolu se ZZ Top.

Minulý týden se v tisku také objevila zpráva, že ve věku 92 let zemřela Simmonsova matka Flora Klein.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY