No Heroes se vracejí s novým EP "Heart Beats"

15.10.2018 14:31 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

O kapele No Heroes nebylo dlouho slyšet, nyní však dochází ke změně. Videoklipem "Heart Beats" muzikanti anoncují vydání stejnojmenného EP, které je následovníkem studiové prvotiny "Heart One". Nosič vychází u labelu Tranzistor a přináší kvarteto písní plných emocí i osobní výpovědi.

No Heroes - Heart Beats
© facebook interpreta
"Je očividné, že názvem odkazujeme na náš debut. Srdce kapely i přes odmlku stále bije, vracíme se ke svým kořenům, písničkám a textům, ve kterých vzpomínám na rodný Baltimore, na šok z přestěhování z USA do tehdy dost ponurého Československa a na radosti otcovství," říká zpěvák a kytarista Thomas Klika. Ten je spolu s klávesistou Petrem Tichým spoluautorem nových songů. Kapelu pak doplňují bubeník David Fuxa a nový baskytarista Kryštof Sunkovský.

Deska vznikla ve studiu kapelníka Českého srdce Michala Šenbauera a nabídne tyto písně: Heart Beat, Natural Disaster, Falling In Love, Walking In The Streets. Na výtvarném zpracování obalu se podílela přední česká výtvarnice a designérka Věra Marešová. Nové EP kapela pokřtí 22. listopadu v pražském klubu Potrvá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY