Little Mix svou novou desku pojmenovaly jednoduše "LM5"

28.10.2018 11:18 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ostrovní čtveřice Little Mix stále hrdě drží prapor jedné z mála opravdu úspěšných dívčích kapel a za pár dnů dámy přijdou se svou již pátou deskou. Tu sice pojmenovaly nikterak nápaditě "LM5", zato ji hudbou naplnily až po okraj.

Little Mix - LM5
© facebook interpreta
Novinková kolekce, která se na trh dostane 16. listopadu, bude v základní edici obsahovat čtrnáct písniček, deluxe verze pak bude o další čtyři skladby bohatší. Pilotním singlem se stala spolupráce s americkou rapperkou Nicki Minaj "Woman Like Me" (lyric video si můžete pustit pod článkem), přičemž je jasné, že její angažování má za cíl větší úspěch na americkém trhu. Kromě ní se na desce v roli hostů objeví Sharaya J nebo Kamille. Deluxe edice přinese kromě bonusových písní i knížku, superdeluxka pak nabídne i ručně psané vzkazy od členek formace. Všechny tři edice budou navíc mít jiný obal, skalní fanoušci už tak mohou začít šetřit.

Tracklist nové desky Little Mix bude následující: The National Manthem, Woman Like Me (featuring Nicki Minaj), Think About Us, Strip (featuring Sharaya J), Monster In Me, Joan Of Arc, Love A Girl Right, American Boy, Told You So, Wasabi, More Than Words (featuring Kamille), Motivate, Notice, The Cure. Deluxe edice navíc přinese tyto písničky: Forget You Not, Woman’s World, The Cure (Stripped),Only You (with Cheat Codes).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY