Sebastian v novince "Bestseller" rozehrává válečnou love story

29.09.2018 12:49 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po úspěchu debutové desky "Hvězdy" se Sebastian netajil tím, že v další tvorbě by chtěl přijít se zvukem o něco dospělejším. Novinka "Bestseller", která je první ochutnávkou z připravované druhé studiovky, tyto ambice potvrzuje. Liberecký zpěvák sice nijak nepopírá svou předešlou tvorbu, pořád jde o současný pop s výraznou melodickou linkou (kus skvělé práce opět odvedl producent ODD), přece jen je ale jeho projev o něco naturálnější, než bylo zvykem u minulých hitů.

Odpovídá tomu také videoklip. Režíroval ho Jonáš Čevinka alias Lipo a jeho děj je zasazen do druhé světové války. "Když jsme připravovali předchozí videa, vždycky jsme dbali na to, abych tam hlavně dobře vypadal," žertuje Sebastian. Tentokrát má v roli vojáka dokonce krvavý šrám na tváři. Natáčení probíhalo v bývalém vojenském prostoru a také v Drábských světničkách. Zpěvák si dokonce zapůjčil dobový padák, za který ručil. Výsledná válečná love story písničce sluší. Snad jen scéna s dýmovnicí působí zbytečně, okoukanější klišé ve videoklipech nenajdeme.

"Chtěl bych mít desku venku příští rok ještě před letními prázdninami, ale kvůli zdravotním problémům si žádný závazný termín nedávám. V listopadu půjdu na operativní zákrok s hlasivkami a pak se uvidí," nastiňuje interpret své další plány. Ten s cystou na hlasivkách absolvoval celou náročnou festivalovou sezónu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY