Hlavní hvězdou festivalu "Hip Hop Žije 2018" v Praze bude americký raper ASAP Twelvyy

17.07.2018 17:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jednodenní festival "Hip Hop Žije 2018" přiveze do Prahy amerického rapera ASAP Twelvyyho. Rodák z newyorského Bronxu se představí jako headliner pražského programu. ASAP Twelvyy tak dominuje již dříve oznámeným jménům jako jsou Ektor, DJ Wich, Kontrafakt, Majk Spirit, Separ, Logic vystupující nyní jako Yzomandias a mnoho dalších.

ASAP Twelvyy z hip hopového kolektivu ASAP Mob patří k nastupující generaci raperů z východního pobřeží USA a jeho styl by se dal charakterizovat jako gangster – lite rap. V loňském roce vydal ASAP Twelvyy svoji debutovou desku s názvem "12", na které hostují žánrově zvučná jména - ASAP Rocky, ASAP Ferg, ASAP Nast, ASAP Ant nebo Flatbush Zombies.

Jednodenní festival "Hip Hop Žije 2018" odstartuje 28. července na holešovickém Výstavišti v Praze. V čele se zahraničním headlinerem slibuje premiérový line - up také to nejlepší z československé hip hopové scény. Program proběhne na dvou pódiích, jedno z nich bude uvnitř. V případě nepříznivého počasí se tak celý program přesune právě tam. Ve stejných prostorách si návštěvníci užijí i obrovskou afterparty.

Kromě Prahy zavítá "Hip Hop Žije 2018" také 1. září do Ostravy do areálu Dolní Vítkovice, kam loni přišlo více než 6000 návštěvníků. Více informací na hiphopzije , vstupenky jsou již nyní k dostání v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY