Roosevelt představí svou verzi "Young Romance" na konci září

29.06.2018 11:17 - Dan Hájek | foto: David J East

Marius Lauber aka Roosevelt se svou doprovodnou skupinou roztancoval publikum na loňských Colours Of Ostrava a už tehdy prý pracoval na novém materiálu. A jak se zdá, má (dle vlastních slov) po všech bezesných nocích ve studiu s velkými vizemi i nemalým počtem zklamání konečně hotovo a jeho druhou desku máme vyhlížet na konci září. Ponese jméno "Young Romance" a dočkáme se na ní i nějakých těch změn. První ochutnávkou je pak song "Under The Sun", který si můžete poslechnout níže.

Roosevelt - Young Romance
© facebook interpreta
Album "Young Romance" (obal vidíte nalevo) z části vznikalo v Los Angeles a od svého dva roky starého (bezejmenného) předchůdce se bude lišit větším příklonem k popovým vodám, byť klubový základ prý zůstane zachován. O mix a produkci se opět postaral Chris Coady (Beach House, Grizzly Bear) a v písničce "Forgive" hostuje americký zpěvák a producent, který si říká Washed Out (ten se loni připomenul třetím albem "Mister Mellow").

"Young Romance" vyjde v pátek 28. září znovu pod patronací labelu City Slang a Roosevelt na ní představí tento tucet skladeb: Take Me Back, Under The Sun, Yr Love, Illusions, Losing Touch, Better Days, Pangea, Lucia, Shadows, Last To Know, Forgive (feat. Washed Out), Getaway. Album vyjde na CD, dvojici vinylů a kazetě, a pokud chcete získat podepsanou limitovanou edici na slunečně žlutém dvojLP, navštivte Rooseveltův profil na Bandcampu. Hudebník hned poté vyjede na turné. Snad se mezi termíny objeví i česká zastávka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY