Film "Zrodila se hvězda" v hlavní roli s Lady Gaga už má svůj trailer

08.06.2018 12:32 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Jak to Lady Gaga jde jako herečce, už fanoušci trochu zjistili díky seriálu "American Horror Story", v jehož páté a šesté sérii se zpěvačka představila. Už brzy ji ale budou moci vidět i v její první hlavní filmové roli. Snímek "Zrodila se hvězda" režiséra Bradleyho Coopera, který po boku LG obstará hlavní mužskou úlohu, vstoupí do českých kin 11. října. A k vidění už je trailer.

Drama zachycuje rodící se vztah mezi country hvězdou Jakcsonem Mainem (Bradley Cooper) a neznámou talentovanou zpěvačkou Ally (Lady Gaga). Poté, co mezi nimi láska naplno propukne, přiměje Jack svou vyvolenou k vystupování, čímž ji katapultuje ke slávě. Jeho kariéra ovšem začne vadnout a Jack ústup své popularity nese stále obtížněji.

Nejedná se zcela o původní dílo, nýbrž o remake. Originál vyšel již v roce 1937, druhá verze pochází z padesátých let a do třetice se hvězda zrodila v roce 1976. Tehdy hlavní ženskou roli ztvárnila Barbra Streisand. Letošní přepracování bude mít i svůj soundtrack, na němž si Lady G., kterou od prosince čeká vystupování v Las Vegas, zazpívá několik autorských písní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY