Sharpe zveřejnil podrobný program a zahájil prodej jednodenních vstupenek

24.04.2018 12:50 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Už 27. a 28. dubna se naplní prostory bratislavské Nové Cvernovky díky hudebnímu festivalu a konferenci Sharpe. Nyní je už znám přesný program i časový rozpis jednotlivých vystoupení kapel. Navíc je zde možnost zakoupení jednodenních vstupenek na koncerty v pátek i v sobotu.

Cílem konference je propojovat, vzdělávat a přinášet možnosti networkingu pro hudební komunitu. Přijede spousta domácích i zahraničních hostů z hudebního průmyslu a otevřeno bude mnoho zajímavých témat z této oblasti.

Sharpe program
© facebook interpreta
"Mnozí, včetně autorů a hudebníků, často vnímají hudbu jenom jako nákladnou formu zábavy. Hudební průmysl je však důležitou součástí ekonomiky každého státu, která generuje příjmy do státní pokladny a zaměstnanost. Jinak tomu není ani na Slovensku. Jsme rádi, že jsme mohli v SOZA iniciovat vznik Správy o hudobnom priemysle, která dokumentuje aktuální stav u nás, ale i v porovnání se státy, jako jsou Maďarsko, Chorvatsko či Rakousko," prozradil předseda představenstva SOZA Ľubomír Burgr.

Inspirativní příběh ředitele festivalu Pohoda Michala Kaščáka bude prezentován formou key-note rozhovoru. Během panelových diskusí dojde na témata spolupráce v rámci středoevropského regionu, zákulisí práce dramaturgů ve veřejnoprávním rádiu i na debatu se zkušenými manažery, agenty a PR-isty z Francie, Anglie, Itálie či Nizozemí o strategii kapel směrem do zahraničí.

Nebudou chybět ani hudební dramaturgové a zástupci domácích i zahraničních festivalů Pohoda, Colours Of Ostrava, Rock For People, Waves Vienna, MENT Ljubljana či Eurosonic Noorderslag. Na některé části programu festivalu Sharpe je z důvodu omezené kapacity zapotřebí se registrovat. Účast už potvrdilo více než padesát zahraničních hudebních profesionálů z Anglie, Slovinska, Česka, Polska, Chorvatska, Rakouska, Maďarska či Lucemburska.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY