říká klavírní virtuos Maksim Mrvica - musicserver.cz">

"V Čechách hraji rád, je zde skvělé publikum," říká klavírní virtuos Maksim Mrvica

05.04.2018 10:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V dubnu se do Česka vrací jeden z nejlepších crossoverových pianistů světa Maksim Mrvica, aby zde představil své nové album "New Silk Road". Skoro přesně na rok tak vystoupí v pražském divadle Hybernia (19. dubna) a o den později pak v brněnském Sono Centru. Letos poprvé zahraje i v Bratislavě.

Chorvatský klavírní virtuos se do Česka vrací již počtvrté. "Máte zde skvělé publikum. Jsem vždy příjemně překvapen, jak reaguje na mou hudbu a dokáže se mnou prožít mé koncerty. Proto se sem rád vracím," říká Maksim Mrvica. Svým posluchačům tentokrát představí svou čerstvou novinku "New Silk Road".

Kromě skladeb z nového alba nebudou na všech třech avizovaných koncertech chybět ani věci z předchozích desek a dojde i na oblíbené kousky, které si fanoušci žádají na každém Mrvicově vystoupení - "Mission Impossible" nebo "Croatian Rhapsody". Část koncertu bude opět věnována klasice. Maksima Mrvicu doprovodí hráč na bicí nástroje a perkuse.

Termíny a data koncertů:
18.4. Praha, Divadlo Hybernia 19:00
19.4. Brno, Sono Centrum, 19:00
21.4. Bratislava, Ateliér Babylon, 20:00

Vstupenky na koncerty v Praze a Brně jsou k dispozici od 880 Kč v síti Ticketpro, předprodej vstupenek na bratislavské vystoupení v síti Ticketportal.sk.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY