Black Stone Cherry si v Praze zopakují tuzemskou premiéru

07.04.2018 11:12 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Black Stone Cherry vznikli v roce 2001 ve městě Edmonton v americkém státě Kentucky a po pěti vydaných studiových albech patří k nejvýraznějším zástupcům jižanského rocku. Již 20. dubna se jejich diskografie rozšíří o další počin "Family Tree", který rockeři nahráli ve studiu Barrick Recording během minulého roku. Album si kapela sama produkovala a vydá ho pod hlavičkou vydavatelství Mascot.

Americký kvartet se v České republice ukáže vůbec poprvé. Svou premiéru si tu muzikanti měli odbýt ovšem mnohem dříve. Před čtyřmi lety, konkrétně 15. října 2014, totiž svůj koncert v pražském klubu Rock Café museli zrušit z technických důvodů. Tehdy měli přivézt nahrávku "Magic Mountain".

Black Stone Cherry si tak 20. listopadu 2018 tuzemskou premiéru zopakují, a to v Lucerna Music Baru. Předskakovat jim budou kanadští rockeři Monster Truck. Vstupenky jsou v prodeji od pátku 6. dubna od deseti hodin na běžných předprodejních místech Ticketpro, Ticketportal, GoOut a na pokladně a webu Lucerna Music Baru. Jejich cena začíná na 530 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY