Animované Queens Of The Stone Age ve videu k "Head Like A Haunted House" honí noční můry

24.03.2018 08:25 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Queens Of The Stone Age se momentálně vydávají na další část turné k poslední řadovce "Villains". Zatímco brouzdají celými Spojenými státy, rozhodli se propagovat album i dalším singlem a videoklipem. Zvolena byla skladba "Head Like A Haunted House". Klip pomáhal vytvořit Liam Lynch, dlouholetý spolupracovník Joshe Homma.

Lynch se s videem nepáral a vzal to zhurta, jako by mu stačilo se podívat jen na název skladby. Ve snímku se objevuje kompletní pětice (respektive animované hlavy každého člena), hlavní roli si však užívá Josh Homme. Jeho postava zažívá jednu noční můru za druhou. Kostry, řeznické nože od krve, UFO, useknuté končetiny anebo zelená ruka s neustále vystrčeným prostředníčkem ho provázejí z místnosti do místnosti. Ocitne se dokonce i za mřížemi, odtud ho však parta kamarádů dostane pomocí okřídlených rakví. Celá skladba je výrazně ovlivněná producentským umem Marka Ronsona a, přesně jak říkal frontman Homme, je to ten typ písně, co vás donutí kroutit boky.

Po Americe bude kapela jezdit až do konce května. Evropská část turné přichází na řadu od 8. června. A připravují se i čeští fanoušci - Queens Of The Stone Age se po čtyřech letech vrátí do Prahy a opět vystoupí ve Foru Karlín. Koncert se uskuteční 20. června a vstupenky jsou stále v prodeji za 1 103 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY