Temný černokněžník Carpenter Brut přiveze do Prahy své mistrovské electro

09.03.2018 16:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tajemstvím zahalený noční jezdec elektronické hudby Carpenter Brut se dnes přiřítí do Paláce Akropolis. Přiveze své electro ve stylu Justice spojené s metalovými prvky a zvukem béčkových hororů. Posledních 60 vstupenek za 490 Kč je v prodeji na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro (případně na místě je 550 Kč).

Carpenter Brut je jako z jiné doby. S jeho hudbou se přemístíme do dob dekadence, vlasů s trvalou, pásků s ostny a výrazného makeupu. Letošní nová deska "Leather Teeth" vypráví příběh zpěváka imaginární kapely Leather Patrol, který je něco mezi Bretem Michaelsem z kapely Poison a Robem Halfordem z Judas Priest, což jsou přesně dva typy kapel, kterými se Carpenter Brut inspiruje.

Carpenter Brut staví na základech elektronických melodií a metalu, což evokuje období post-hippie/pre-AIDS scény. Zapojuje také zvuky béčkových hororů a televizních pořadů z osmdesátých let. Svou pravou identitu tají a nechává ze sebe mluvit hlavně hudbu. Předskokanem bude americká skupina Youth Code hrající styl electronic body music, do kterého úspěšně míchá industrial a hardcore. Jejich správně naštvaný zvuk rozjede páteční večírek na tu správnou úroveň.

Časový harmonogram:

19:00 otevření klubu
19:30 Youth Code
20:35 Carpenter Brut



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY