Prorazí v českém éteru nová kapela Platonic? "Možná"

04.03.2018 13:54 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Mladým interpretům se na domácí scéně v poslední době docela daří, úspěch jmen jako Lenny, Thom Artway, Mirai a mnohých dalších to jasně potvrzuje. Není se proto čemu divit, že své štěstí zkoušejí další a další nováčci čekající na svůj průlomový hit. Patří k nim i Platonic, kteří se loni vzdali původního názvu M2E, přešli pod křídla Universalu a vydali singl "Tráva". Nyní přišel čas pro další song "Možná".

Formace se netají ambicí dělat současný pop s rádiovými předpoklady. Také proto nechala původně čistě klavírní píseň předělat producentem Ondřejem Žatkuljakem. Zpívají navíc o tématu, se kterým se řada z nás dokáže ztotožnit - tedy o věčném souboji srdce a rozumu. "Song 'Možná' je o vnitřním boji, jestli dělat to, co člověku říká rozum, nebo to, co mu říká srdce. I když rozum říká ne, srdce velí ano, a proto občas člověk dělá věci jinak, než říká," líčí zpěvák David Piňos.

Výsledkem je tak příjemně znějící skladba s chytlavým refrénem, která do rádiového formátu opravdu zapadne. Snad jen škoda že skupině zatím chybí nějaký charakteristický prvek a v honbě za nekonfliktní líbivostí až příliš splývá s davem. Třeba ale něčím originálním překvapí v budoucnu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY