Zpívající agent Mulder podruhé: David Duchovny chystá nové album

06.01.2018 13:31 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

David Duchovny, kterému už asi do smrti nikdo neodpáře roli agenta Muldera v kultovním seriálu "Akta X", v roce 2015 předvedl, že je i docela zdatným hudebníkem. Jeho první album "Hell Or Highwater" bylo přijato poměrně kladně, a tak se Duchovny rozhodl letos vydat druhou studiovku. Pojmenoval ji "Every Third Thought" a vyjde 9. února.

"Cítím, že tohle album představuje reálný lyrický a hudební růst oproti tomu prvnímu," nechal se slyšet sedmapadesátiletý herec, zpěvák a také autor dvou knih. Podle vlastních slov se prý tentokrát odkloní od folkových vlivů, které provázely debut, a chce jít hlouběji k rocku. Nejprve bude nahrávka k dispozici pouze digitálně, až později vyjde na CD a vinylu.

Oznámení této novinky načasoval Duchovny zrovna na dobu, kdy se v Americe začala vysílat již jedenáctá série zmiňovaného seriálu "Akta X". První epizodu viděli televizní diváci 3. ledna.

Tracklist alba vypadá následovně: Half Life, Every Third Thought, Maybe I Can't, Stranger in the Sacred Heart, Mo', Someone Else's Girl, When the Whistle Blows, Spiral, Roman Coin, Jericho, Last First Time, Marble Sun.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY