Fergie vydá po jedenácti letech konečně druhou sólovku

20.09.2017 13:56 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

V hudební historii existuje nemálo desek, na které se čekalo velmi dlouho. Mezi ně se zařadila se svou nahrávkou i Fergie, která sólový debut "The Dutchess" vydala už v roce 2006. Po šňůře hitů, které album obsahovalo, to vypadalo, že druhá řadovka bude následovat záhy, nakonec se však práce na ní protáhly až na jedenáct let. Nyní ale už je vše hotovo a je jasné, že novinka s názvem "Double Dutchess" vyjde 22. září.

Fergie - Double Dutchess
© facebook interpreta
Rozhodně se nedá říci, že by zpěvačka svou druhou sólovku nepropagovala a nesnažila se vydat už dříve. První singl "L.A. Love (la la)" vyšel už v roce 2014, posléze nás oblažila i dalšími písničkami "M.I.L.F. $" či "Live Goes On". Aktuálním singlem, který novou kolekci propaguje, je "You Already Know" s Nicki Minaj, který si můžete pustit pod článkem.

"Double Dutchess" ale nebude jen tak obyčejná deska, kromě třinácti písní nabídne i svou kompletní videopodobu s názvem "Double Dutchess: Seeing Double". Tu si fanoušci budou moci pořídit ve speciální edici, za oceánem se bude během jednoho dne promítat i v kinech.

Tracklist "Double Dutchess" je následující: Hungry (feat. Rick Ross), Like It Ain't Nuttin', You Already Know (feat. Nicki Minaj), Just Like You, A Little Work, Life Goes On, M.I.L.F. $, Save It Til Morning, Enchanté (Carine) (feat. Axl Jack), Tension, L.A.LOVE (la la) (feat. YG), Love Is Blind, Love Is Pain.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY