Marilyn Manson v novém singlu vyhrožuje, že ví, kde bydlíte

12.09.2017 08:38 - Jiří V. Matýsek | foto: Günter & Felix Pfannmüller

Po měsících odkladů, napínání a změny názvů zveřejnil excentrický provokatér Marilyn Manson detaily k nové nahrávce. A hned přidal i audio prvního singlu. Album, které vyjde 6. října, ponese název "Heaven Upside Down" a po překvapivě vyklidněné - až bluesové - desce "The Pale Emperor" se bude jednat o návrat k Mansonovi v jeho pravděpodobně nejsilnějším období, tedy kamsi mezi kolekce "Antichrist Superstar" a "Holy Wood".

Tolik si lze alespoň domyslet na základě singlu nazvaného "We Know Where You Fucking Live". Ten spojuje elementy až tanečního rytmu s typicky mansonovskou vyřvaností a kritičností. Skladba by podle rovněž zveřejněného tracklistu měla být třetí v pořadí na desce, kromě ní na "Heaven Upside Down" nalezneme dalších devět písní. Kompletní seznam písní naleznete níže. Zbývá ještě doplnit, že Manson nové album doprovodí také koncertní šňůrou, pražská zastávka je naplánována na 19. listopadu.

Tracklist desky "Heaven Upside Down" bude následující: Revelation #12, Tattooed in Reverse, WE KNOW WHERE YOU FUCKING LIVE, SAY10, KILL4ME, Saturnalia, JE$U$ CRI$IS, Blood Honey, Heaven Upside Down, Threats of Romance.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY