Taylor Swift se svým novým singlem láme jeden rekord za druhým

29.08.2017 15:23 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Původní fanoušci countryové Taylor Swift z její nové písničky pravděpodobně nejásají, ale zpěvačka se svým novým singlem "Look What You Made Me Do" rozhodně nešlápla vedle. Alespoň podle úspěchů, kterých prozatím dosahuje.

Na YouTube například videoklip během prvních čtyřiadvaceti hodin od zveřejnění nasbíral 39 milionů zhlédnutí, čímž se dostal na vrchol žebříčku, jenž prozatím okupovala Adele s "Hello". Úspěch si odbylo i dříve zveřejněné lyric video, jež zvítězilo během prvního dne s devatenácti miliony přehrání, když dosavadní rekordmani The Chainsmokers a Coldplay se "Something Just Like This" dosáhli v době vydání sotva poloviny. Rekordy se nepřepisovaly jen na YouTube, ale třeba i na Spotify, kde Taylor také dobyla dosavadní pořadí v počtech streamů během prvního dne - tam všechny dosavadní rekordmany přeskočila s číslem osmi milionů přehrání.

Díky tomuto masivnímu útoku na uši a oči fanoušků má tak její nová deska "Reputation" prozatím vydlážděnu cestu k dalšímu velkému úspěchu. Do obchodů se album dostane 10. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY