Katy Perry s Nicki Minaj varují své odpůrce skrze novou píseň "Swish Swish"

24.05.2017 09:05 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Katy Perry aktuálně nabízí k poslechu další novinku z připravovaného alba "Witness". Jde o píseň s názvem "Swish Swish". Jelikož se americké zpěvačce poslední dobou zamlouvají spolupráce, neotálela si přizvat kolegyni Nicki Minaj, která jistě s přijetím nabídky k featuringu neváhala. Zaprvé jde o jejich první spolupráci vůbec a zadruhé má populární rapperka určité závazky vůči svým studujícím fanouškům.

Nedávno zveřejněný song je věnován zpěvaččiným haterům, popřípadě těm, kteří se snaží kohokoliv omezovat či zastrašovat. To ostatně dokládá i v textu: "So keep calm, honey, I'ma stick around, for more than a minute, get used to it. Funny my name keeps comin' outcho mouth, 'cause I stay winning". Samotná (spolu)autorka o něm hovoří jako o osvobození, které nám má pomoci oprostit se od všeho negativního.

Produkci taneční nahrávky si vzal na starost anglický DJ Duke Dumont a její začátek je odvážně zahájen samplem ze skladby "Star 69", kterou v roce 2000 nahrál britský hudebník Fatboy Slim. Zdá se, že interpretka se posouvá jiným směrem, a to nejen nedávnou změnou image, ale už i hudebně. Zda je však nový track "Swish Swish" pouze mírnou odbočku, nebo se podobných věcí dočkáme i na desce "Witness", se dozvíme už 9. června, kdy album vychází.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY