Imagine Dragons do klipu k "Thunder" angažovali i tančící mimozemšťany

05.05.2017 11:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká kapela Imagine Dragons chystá na podzim letošního roku v pořadí třetí album, na které fanoušky již navnadila nedávným hitem "Believer". Brzy se čtveřice z Las Vegas vydá i na velké světové turné, během kterého bude i jednou z ozdob letošního ročníku festivalu Colours Of Ostrava. Než se tak stane, měli bychom se dočkat ještě dvou singlů.

Tím prvním je song "Thunder", který Imagine Dragons představili před pár dny. Zmiňovaná píseň fanoušky rozdělila na dva tábory - jedni song velmi chválí a kapele neupírají chuť hudebně riskovat, jiní song zatracují za jeho prvoplánový zvuk a kýčovitý auto-tune.

Jak ale velký zájem o singl v prvních dnech po zveřejnění ukazuje, bude to asi další velký hit, jehož úspěchu jistě dost napomůže právě představený vizuál. Kapela jej zaletěla natočit do Dubaje, přičemž režisér Joseph Kahn (známý svými klipy pro U2, Lady Gaga, Taylor Swift nebo Britney Spears) jej zasadil do černobílého provedení.

Hlavní roli si zahráli nejen členové kapely, kteří se v klipu podezřele množí, ale i trojice podivných mimozemšťanů, kteří tentokrát nikoho neohrožují, spíše podléhají rytmu chytlavé písně a bláznivě se do něj kroutí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY