The Kooks ještě před pražským koncertem vydají výběrovku hitů

04.04.2017 13:03 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Britští The Kooks, kteří zahrají 26. května v pražské Malé sportovní hale, se rozhodli svou dosavadní kariéru pořádně zrekapitulovat. Výběrová kolekce ponese titul "The Kooks - The Best Of...So Far" a na trhu se objeví jen pár dnů před pražským vystoupením - 19. května.

The Kooks - The Best Of...So Far
© facebook interpreta
Skupina na nahrávku poskládala všechny své hity včetně "Naive", "She Moves In Her Own Way", "Ooh La", "Always Where I Need To Be" či "Shine On", ale přidala i dvě novinky. Pilotní singl "Be Who You Are", který si můžete poslechnout pod článkem, a další skladbu "Broken Vow". Bestofku si fandové budou moci pořídit hned v několika verzích, které si už nyní můžete předobjednat třeba tady.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici za cenu 990 Kč v sítích Ticketpro a GoOut, roli předskokanů zastanou domácí Lake Malawi.

Tracklist výběrovky bude následující: Naive, Always Where I Need To Be, Junk Of The Heart (Happy), Bad Habit, She Moves In Her Own Way, Shine On, Seaside, Down, Sofa Song, Is It Me, You Don’t Love Me, Forgive & Forget, Ooh La, Sway, Eddie’s Gun, Matchbox, Be Who You Are, Broken Vow, Naïve (The Him 2017 Remix / (Digital only).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY