Harlej vydává album "Hodný holky zlý kluky chtěj" a vzápětí vyrazí na turné

09.03.2017 14:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Harlej zažije letos velký rok ve své kariéře. Stejně jako Těžkej Pokondr ani tihle bigbíťáci nehodlají čekat na své další kulatiny či půlkulatiny, slavit budou i své dvaadvacetiny a to tak, že velmi výrazně. 10. března vydávají nové album "Hodný holky zlý kluky chtěj" a vyrazí na velké turné, které vyvrcholí na podzim v pražské Lucerně.

Harlej - Hodný holky zlý kluky chtěj
© facebook interpreta
Sada nových písní je typicky harlejovských. Autorství z valné většiny vzal na svá bedra znovu Tonda Rauer, texty po několika letech obstaral opět Tomáš Miřátský. Další dopsali Kuba Ryba s Pekařem a patnáct let stará píseň "Odcházím" dostala nový kabátek coby duet zpěváků Vládi Šafránka a Tomáše Hrbáčka. Netradičně došlo i na jednu coververzi - píseň "Parlament" od punkerů Plexis.

"Vždycky, když připravujeme album, čekám, jak to celý dopadne. Je to v podstatě rok a půl práce, kdy má člověk nějakou vizi a tu postupně mění a mění. Letos mám hodně dobrej pocit, natočili jsme desku, jakou si dvacetidvouletej Harlej zasloužil, těším se, až ji fandové uslyší," říká Tonda Rauer.

Tracklist alba je následující: Strážní andělé, Hodný holky zlý kluky chtěj, Stává se stává, Možná, Bali, Máme to spočítaný, Gentleman, A vona ví, Bang Bang, Tak už mě spoutej, Odcházím, Parlament.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY