Chris Martin si ke čtyřicátinám nadělil (s)nový singl a EP

02.03.2017 12:14 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Britští Coldplay ještě nejsou připraveni pověsit svou kariéru na hřebík. Ačkoliv se spekulovalo, že sedmé album "A Head Full Of Dreams" možná bude jejich posledním, své fanoušky překvapili neohlášeným singlem, respektive ne-singlem, jak si ho přeje Chris Martin označovat, "Hypnotised".

Jedná se navíc o ukázku z nového EP "Kaleidoscope", které vyjde 2. června letošního roku. "Hypnotised" je narozeninovým dárkem Chrise Martina pro sebe samého i pro své příznivce, neboť zpěvák v den oznámení nového materiálu oslavil čtyřicátiny.

Téměř šestiminutovou baladu pro klavír, jež se svým klidem vrací k "Ghost Stories", doprovází atmosferické podvodní záběry z dílny Mary Wigmore. Vzhledem k tempu a minutáži se ne-singl neodvratně místy táhne. Po textové stránce se nejedná o nic, čím by Coldplay překvapili. Frontman líčí, že ho specifická událost vytrhne ze spárů melancholie a dá jeho životu opět smysl. Zda nové EP vytrhne ze špatné nálady i fanoušky, se ukáže v červnu.

Seznam skladeb na EP "Kaleidoscope" je následující: All I Can Think About Is You, Something Just Like This, Miracles 2, A L I E N S, Hypnotised.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY