Lady Gaga na Super Bowlu skočila ze střechy a létala vzduchem. Podívejte se na to

06.02.2017 18:52 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Lady Gaga vystoupila v přestávce letošního Super Bowlu, a jak je u této extravagantní zpěvačky zvykem, jednalo se o velkolepou show. Moderní vystoupení nabídlo hned několik jejích rádiových hitů, přičemž ruku v ruce s nimi šly i výborné efekty a taneční kreace. Gaga během necelé čtvrthodiny opět posunula hranice vystupování do nových výšin.

Pro zahájení svého vystoupení si vybrala netypické místo, a to rovnou střechu NGR stadionu, kde zazpívala verše z politické písně "God Bless America". Mezitím v pozadí poletující drony vytvořily iluzi hvězd a na obloze americkou vlajku. Poté zpěvačka doslova skočila ze střechy dolů! V tu chvíli už nikdo nepochyboval, že se bude jednat o nezapomenutelnou show.

Skladbu "Poker Face" zazpívala na vyvýšeném stožáru, ze kterého se přesunula na hlavní stage, tam pokračovala s "Born This Way" a "Just Dance". Ačkoliv je zvykem, že hvězdy si ke svým vystoupením na Super Bowlu přizvou slavné hosty, Gaga jela celých třináct minut sólo, tudíž i "Telephone" si střihla sama bez Beyoncé.

"Světe a Ameriko, jak se máte dnes večer? My jsme tady, aby vám bylo dobře. Chcete, aby vám s námi bylo dobře?" promluvila zpěvačka k davu, než zasedla k piánu a celou show aspoň na chvíli zpomalila s novinkou "Million Reasons". Na závěr celý stadion pak znovu nakopla energií, a to finálním songem "Bad Romance".

Ostatně, podívejte se na to sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY