Frank Ocean čelí žalobě od svého vlastního otce

08.02.2017 10:04 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Nebezpečí emotivních vyjádření na sociální síti na vlastní kůži nyní pociťuje zpěvák Frank Ocean. Kvůli jednomu z nich totiž musí čelit žalobě ze strany svého otce Calvina Cookseyho.

Loni v červnu proběhl ve floridském Orlandu jeden z teroristických útoků. Američan afghánského původu Omar Matheen v jednom z gay barů zastřelil několik desítek lidí a mnoho dalších zranil. Na zprávu reagoval na mikroblogovací síti Tumblr Ocean tímto statusem: "Když jsem měl šest let, slyšel jsem, jak otec nazval transsexuální číšnici buzerantem. Vyvedl mě tehdy z restaurace se slovy, že se nenechá obsluhovat špinavou osobou."

To ovšem otec popírá a v žalobě tvrdí, že nikdy nic takového neřekl. Dále uvedl, že ho synův status připravil o množství pracovních příležitostí v hudbě a ve filmu a žádá po něm kapesné - čtrnáct a půl milionů dolarů jako odškodnění. Za jeden post na internetovou stránku opravdu hodně.

Frank Ocean má na svém kontě dvě sólová alba, několik cen Grammy a dle kritiků časopisu Billboard nejlepší desku roku 2012 "Channel Orange". Nyní mu ovšem přibyly i mimohudební starosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY