Podívejte se na nový videoklip Whitney Houston

16.10.2002 18:03 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Whitney Houston - Just Whitney
© facebook interpreta
Whitney Houston je rozhodně nejen krásná, ale bezpochyby i mimořádně talentovaná zpěvačka. V několika minulých letech se ale bohužel nechovala jako účastník jedné z nejdražších nahrávacích smluv v hudebním businessu, ale nyní o ní začíná být konečně pořádně slyšet.

Na 4. listopadu je nachystáno její nové album "Just Whitney", na jehož velké části pracoval i její manžel Bobby Brown. Nahrávka má přinést klasický zvuk Whitney, tedy jak tanečnější skladby, tak i balady, které ji nejvíce proslavily (kdo by zapomněl třeba na "I Will Always Love You"). Pilotním singlem se stala rychlejší taneční věc "Whatchulookinat", v níž se zpěvačka obouvá do tisku a médií vůbec, protože má pocit, že se jí zbytečně pletou do soukromí. Inu, může být. My pro vás na MusicServeru nyní máme videoklip k tomuto pilotnímu singlu, a pokud vám stačí pouze audio, můžete si novou Whitney vychutnat i se zavřenýma očima.

Videoklip k "Whatchulookinat" si můžete pustit ve Windows Media pro pomalé, střední i rychlé připojení, pouze audioverzi si můžete pustit tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY