Lyže, hory, metal - Full Metal Mountain 2017 se blíží

11.01.2017 10:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Už za necelé tři měsíce ožije rakouský lyžařský areál Nassfeld metalem. Ve dnech 27. března - 2. dubna 2017 se na místo činu vrací festival Full Metal Mountain, který vejde do svého druhé ročníku. Vedle tradičních lyžařů se tak po sjezdovce budou opět prohánět stovky metalových fans v džískách a s nášivkami na zádech. Mezi hlavní taháky letošního roku patří Vikingové Amon Amarth, cellisté Apocalyptica, metalcoroví Asking Alexandria nebo jejich australští příbuzní Parkway Drive. Legendy zastoupí Doro. Mrkněte na trailer a začněte si pomalu chystat zimní výbavičku.

Na lyžující metalisty je v Nassfeldu přichystáno přes 110 kilometrů sjezdovek, kabinková lanovka, která ty nejodvážnější vyveze až 2000 m n. m. Po cestě dolů je pak čeká několik stagí a hlavně jedinečná atmosféra rakouských Alp. Mrkněte, jak to vypadalo na stejném místě loni.

Vstupenky na šestidenní zimní řádění se dají koupit od 595 eur, záleží na ubytování apod. V lístku už je také permanentka na lyžařské vleky, odvoz a tašku. Full Metal Mountain teď nabízí také speciální balíček, a to kratší permici na tři dny za 399 eur. Objednávat můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY