Robbie Williams vystoupí příští srpen na letišti v Letňanech, předskakovat mu budou Erasure

07.11.2016 15:49 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Na pondělní tiskové konferenci v Londýně Robbie Williams oznámil své netrpělivě očekávané turné, které v roce 2017 navštíví vybraná evropská města. Série dvaceti devíti vystoupení v osmnácti zemích odstartuje 2. června 2017 na Etihad Stadium v Manchesteru. Jako speciální hosté jsou na všech koncertech potvrzeni legendární Erasure.

Robbie Williams plakát
© facebook interpreta
Ta nejdůležitější informace pro české fanoušky ovšem je, že Robbie tentokrát nemine Česko a 19. srpna se představí pod širým nebem na letišti v pražských Letňanech. Vstupenky budou k dostání v sítích Tickeptro a Ticketportal 11.11. od 11:00, pro fanklub budou ke koupi již o dva dny dříve. Ceny se budou pohybovat od 1 590 do 3 990 Kč.

Zpěvák před pár dny vydal nové album "Heavy Entertainment Show", které bude na právě oznámeném turné propagovat. Robbie dnes večer (tj. v pondělí 7. listopadu) také vystoupí na speciální jednorázové akci v londýnském klubu Troxy, kde oslaví předání prestižní ceny BRITs Icon Award. Toto ocenění je nejvyšší poctou, kterou udělují BRIT Awards, v minulosti ji obdrželi pouze Elton John a David Bowie. Je udělována pouze umělcům, které jejich skládání, nahrávání a koncertování zařadilo na samotný hudební vrchol s trvalým dopadem na britskou kulturu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY