Robbie Williams v novince "Love My Life" elegantně kopíruje svůj velký hit "Feel"

24.10.2016 15:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Do vydání nové desky Robbieho Williamse zbývá už jen pár dní, proto britský zpěvák rozjel propagaci na maximální level. Vystupuje v úspěšných televizních programech, na sociálních sítích pravidelně komunikuje s fanoušky, před pár dny odstartoval i prodej speciálních matrjošek a také velmi elegantně poodkrývá obsah novinky "Heavy Entertainment Show".

Zhruba v polovině října fanouškům představil ukázky ze všech písní své nové desky a koncem minulého týdne uvedl do rádií singlovou novinku "Love My Life". Ta je na rozdíl od divočiny "Party Like A Russian" pro éter hudebně mnohem přívětivější, má i o dost větší hitové ambice a mohla by celou desku (při trošce štěstí) prodat. Dodejme, že pomalý, až sentimentálně dojemný song, který jako by z oka vypadl Robbiemu hitu "Feel", se zpěvákem složil Johnny McDaid, kterého můžeme pamatovat z kapely Vega4 či společných songů s Paul van Dykem.

Kromě poslechu písně doporučujeme následně kliknout i na tento odkaz, ve kterém Robbie vypráví o jednom z nejdivočejších zážitků své hudební kariéry. Určitě se pobavíte.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY