Kings Of Leon na třetí ochutnávce "Around The World" začínají nudit

02.10.2016 11:58 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Kings Of Leon mají pro letošní rok velké plány. Nové album nazvané "WALLS" vyjde již za dva týdny a kapela k němu již stihla nabídnout dvě ochutnávky opatřené i videoklipy. Prvně singl "Waste A Moment" a nedávno i titulní skladbu "WALLS". Nyní partička z Tennessee nechává fanoušky nahlédnout pod pokličku alba potřetí a posílá ven skladbu "Around The World".

Ta se již od začátku značí výrazně odlehčeným kytarovým riffem, který vládne celé písničce. Tato hitovka je svým stylem laděná spíše pro léto a ne až na jeho konec. Bohužel tento song dokonává totální proměnu kapely z kytarové alternativy do nezáživné stadiónovky. Stále se opakující a stokrát všude možně použitý riff doplňuje i naprosto nezáživný text, se kterým si sourozenci z rodu Followillů také moc práce nedali.

Skladba se poprvé obevila před týdnem naživo v pořadu Later With Jools Holland na BBC, její studiová verze byla zveřejněna o pár dnů později. Jak už bylo řečeno, novinka "WALLS (We Are Like Love Songs)" vyjde již 14. října a věřme, že skupina vedená Calebem Followillem ještě překvapí s daleko záživnějším materiálem. Desku se skupinou připravoval Markus Dravs, z poslední doby známý především svou spoluprácí s Arcade Fire nebo Coldplay.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY