Simple Minds budou v listopadu akusticky rekapitulovat

04.10.2016 16:54 - Dan Hájek | foto: BMG Rights Management

Od vydání desky "Big Music" to budou brzy dva roky, mezičas Simple Minds vyplnili koncertováním a pro nejbližší měsíce mají i celkem nabitý diář. Ze všeho nejdříve však bude v listopadu vydáno album "Acoustic", jehož název prozrazuje mnohé. Parta okolo Jima Kerra se opět vydá proti proudu času a připomene převážně své hity, tentokráte v akustických aranžích. První ochutnávkou se stala skladba "Promised You A Miracle", které původně patřilo místo na nahrávce "New Gold Dream (81/82/83/84)" (ta se letos dočkala remasterované deluxe edice) a hostuje v ní KT Tunstall.

Simple Minds už i naznačili, že pracují na nové studiové desce, o ní však k nelibosti fanoušků prohlašují, že bude jejich poslední. Kdy však bude dokončena, zatím neprozradili. Předtím si na začátku příštího roku odskočí na koncertní štaci do Austrálie a na Nový Zéland, kde je čeká společné turné s The B-52's, kteří loni překvapili vystoupením za doprovodu Nashville Symphony. Zdá se, že mnoho dalších novinek přijde následně.

"Acoustic" vyjde v pátek 11. listopadu a Simple Minds pro CD verzi nachystali těchto dvanáct akustických verzí nejenom svých hitů: The American, Promised You A Miracle, Glittering Prize, See The Lights, New Gold Dream (81-82-83-84), Someone Somewhere In Summertime, Waterfront, Sanctify Yourself, Chelsea Girl, Alive And Kicking, Don’t You (Forget About Me), Long Black Train. Pokud zvolíte limitovaný double vinyl, získáte navíc tyto tři bonusy: Stand By Love, Speed Your Love To Me, Light Travels. Samotnou "Promised You A Miracle" si však již nyní můžete níže poslechnout.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY