Vyhrajte vstupenky na Reason s Johnem Digweedem

28.09.2002 12:08 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Reason 5.10. 2002
© facebook interpreta
Party REASON, která měla proběhnout v sobotu 5. října v klubu Roxy, byla z důvodu absolutní devastace prostoru klubu přesunuta do Veletržního paláce (Dukelských hrdinů 47, Praha 7 - Holešovice). Celý koncept byl rozšířen o další pódia a akce by se tak měla stát klubovou událostí tohoto podzimu. Zároveň tím bude umožněno prožít vystoupení této legendy taneční scény mnohem většímu počtu návštěvníků, než by tomu bylo v klubu Roxy.

Jednoho z nejrespektovanějších DJů, JOHNa DIGWEEDa, který byl opakovaně zvolen nejlepším DJem světa britskými časopisy Muzik a Mixmag, i v dalších renomovaných anketách, doprovodí na této akci na hlavním pódiu elita domácího stylu progressive house/trance a zároveň residenti pravidelných klubových nocí REASON a ZEN ve složení: MICHAEL BURIAN, JOEL EINHORN, RAI. Na druhém pódiu, které bude pojato v techhouseovém duchu, vystoupí jako headliner DJ TIMMY S ze známého londýnského uskupení Get Fucked, vedle kterého vystoupí domácí DJové JOSEF SEDLOŇ za doprovodu perkusionisty CARL-L, JAVAS a Roxy DJs AIRTO a DAN COOLEY. Dalším tahákem bude exkluzivní techhouseový set DJe CASSe, kterého známe spíše pro jeho progressive houseové sety, jimiž se opakovaně blýskl na nocích ZEN. Třetí pódium poslouží jako oáza klidu, v níž vás do pohody hodí matadoři downtempa - DJs Hoffee, Tall, Blue a Stanzim.

Na této akci zahrají někteří DJs za snížené honoráře a někteří zcela zdarma na podporu klubu Roxy. Vstupné činí v předprodeji 350,- Kč, na místě bude stát lístek 390,- Kč.

Na MusicServeru můžete do čtvrtka 3.10. vyhrát tři vstupenky na tuto akci plus tři čísla časopisu Tripmag. Soutěž obsahuje pouhé tři otázky a vstoupíte do ní tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY