Reggae zpěvák Michal Šeps konečně vydává debutové album "On přijde"

11.09.2016 08:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Reggae je hudební styl, který v našich krajích není příliš populární. To se snaží změnit už od své účasti v SuperStar Michal Šeps. Na důkaz své oddanosti houpavému stylu vydává album "On příjde", které mu 7. října v Teplicích pokřtí Jaromír Nohavica.

"Umím na perkuse, bicí, kytary, basu a i třeba housle, ale mým nejoblíbenějším hracím nástrojem jsou rozhodně varhany," chlubí se s potutelným úsměvem talentovaný multiinstrumentalista. Spoustu dalších nástrojů napodobí tím, co má v krku - vlastním hlasem.

Debutové album obsahuje mimo již známé písně "Kréta" i skladby "Anděl", "Čas", "Jdeme to změnit" nebo píseň, která nese stejné jméno jako celé album "On přijde". Speciálním hostem večera, který přijal pozvání, aby se stal kmotrem CD, bude Jarek Nohavica. A proč zrovna Jarek Nohavica? "Jarek mě oslovil hned po soutěži s tím, že se mu líbí, co dělám, a kromě toho já z jeho písničkama vyhrával soutěže už jako malej kluk. Fakt si ho moc vážím a uznávám ho," vysvětluje Michal Šeps, který má v plánu kromě vydání dalších CD a to nejen v českém, ale i anglickém jazyce, zúčastnit se jednoho z největších reggae festivalů konaných v Polsku a začít spolupracovat s českými hudebními ikonami. "V současné chvíli ale nechci nic dalšího a konkrétního prozrazovat, až bude čas, tak dám vědět," komentuje zpěvák.

Lístky na křest CD jsou již v prodeji a můžete si je zakoupit za 200 Kč na Ticketportalu nebo na místě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY