Lenny je v novince "Lover" za dračici, která mužům ukazuje prostředníček

08.09.2016 11:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sedmý zářijový den zpěvačka Lenny v kruhu rodiny, přátel a několika novinářů pokřtila své debutové album "Hearts", které vydá již tento pátek (9. září). Lenny během krásného, až téměř familiárního křtu odehrála krátký akustický koncert, ale zároveň přítomným představila i video k singlové novince "Lover", které pár hodin poté odtajnila i fanouškům.

I když se dcera Lenky Filipové veřejnosti prezentuje převážně jako křehké stvoření, v novince "Lover" je za velkou dračici. "Song 'Lover' je zdánlivě o vztyčeném prostředníčku, který máme my ženy občas chuť některým dotyčným mužům nastavit. Ve skutečnosti je tam však i skrytý význam ženské solidarity a respektu vůči sobě," dodává Lenny, která do klipu angažovala jen ženy různých typů, které si i sama vybrala.

Ve věci režie zpěvačka opět sáhla po Tomáši Kasalovi, který s ní natáčel i video k písni "Hell.o", jež bude brzy nasazena i do playlistu italských rádií. Je třeba říct, že i tentokrát měl Tomáš velký cit pro každý záběr, takže silný make-up, tetování, hořící knihy a divoký tanec perfektně vystihují náladu celého songu.

Může se zdát, že takto dravý, až agresivní klip je pro ni trochu přes čáru, osobně si ale myslím, že po dojemném songu "My Love" je to to pravé ořechové.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY