SPARK TV: Hammerfall hovoří o novém albu "Built To Last"

07.09.2016 17:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fanoušci švédských heavy veteránů Hammerfall se už 4. listopadu dočkají nového studiového alba "Built To Last" a to prostřednictvím vydavatelství Napalm Records. Kapela v jeho případě nešetří superlativy, a jak se nedávno nechal slyšet kytarista Oscar Dronjak, řadí ho mezi své top nahrávky. "Není pochyb o tom, že jsme vytvořili jednu z nejsilnějších desek naší historie. Jsem nesmírně hrdý a nadšený z tohoto alba, jsem si dokonce jistý, že všichni naši Templars Of Steel budou se mnou souhlasit, hned jak desku uslyší v listopadu, kdy bude konečně venku." V pondělí pak přijeli přímo do Prahy představit nové album novinářům zpěvák Joacim Cans a kytarista Pontus Norgren.

Nechyběly u toho ani kamery Spark TV, a tak pro vás máme další exkluzivní informace o "Built To Last" přímo z úst samotných protagonistů. Mrkněte. Autorem titulní kresby nového alba je, jako už tradičně, Andreas Marschall (Running Wild, Kreator), který je podepsaný například i pod legendárními alby "Glory To The Brave" nebo "Legacy Of Kings". Novinka "Built To Last" bude obsahovat celkem deset skladeb a bude k dostání také v rozšířené edici s DVD a s figurkou Hectora.

Tracklist alba je následující: Bring It!, Hammer High, The Sacred Vow, Dethrone And Defy, Twilight Princess, Stormbreaker, Built To Last, The Star Of Home, New Breed, Second To None.

Hammerfall se v první polovině ledna 2017 vypraví na evropské turné, v jehož rámci navštíví i Českou republiku, a to konkrétně 3. února 2017 ve Zlíně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY