nadrženou dračici - musicserver.cz">

Tove Lo ze sebe dělá v "Cool Girl" nadrženou dračici

21.08.2016 16:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Každoročně si vydavatelství Universal Music vybere ze své stáje jednu interpretku, které v rámci propagace její nadcházející desky věnuje extrémně velký prostor a i nemalé peníze na kampaň. V minulosti patřily mezi vyvolené například Ellie Goulding, Rihanna nebo Taylor Swift, letos je jí švédská zpěvačka Tove Lo, která koncem října vydá svoji novinku "Lady Wood".

Ta přinese celkem dvanáct písní, které si tato osmadvacetiletá rodačka ze Stockholmu i sama napsala. Producentky její album zastřešil například Švéd Ilya Salmanzadeh nebo duo The Struts, jehož členové spadají do producentských týmů Shellbacka a Maxe Martina. Vzhledem k tomu, že stejná parta stála i u zrodu doposud největšího hitu Tove Lo s názvem "Habits (Stay High)", je album "Lady Wood" oprávněně spojeno s velkým očekáváním.

Mnohé naznačuje pilotní singl "Cool Girl", který byl do rádií uveden začátkem srpna. Zpěvačka v něm sice nabízí kvalitní elektropop, její hlas však trpí zbytečným zásahem auto-tune. K napsání písně o podivné milenecké romanci Švédku přivedla jedna ze scén amerického thrilleru "Zmizelá", která v ní zanechala velkou stopu. Proto není divu, že se doprovodný vizuál dočkal velmi zvláštního zpracování. Ten prozatím odkrývá pouze střípky celého příběhu, takže nezbývá než čekat, co nám zpěvačka prozradí v dalším klipu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY