Nový XPlaylist nabízí Billy Talent, The Bouncing Souls i Descendents

25.07.2016 09:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Z které strany sv. Jakub fouká, v té straně bude drahá mouka. Kanadští pop-punkoví rockeři Billy Talent nachystali na konec července novinku "Afraid Of Heights". Od vydání bezejmenné první desky v roce 2003 už prodali jeden milion desek v Kanadě a skoro tři miliony desek celosvětově. Naposledy na sebe upozornili albem "Dead Silence" (2012), nyní se bojme výšek. "Afraid Of Heights" je totiž o boji v nás i ve společnosti, o otázkách, které si klademe, o přátelství, věrnosti, převzetí zodpovědnosti, následování snů i o naslouchání a respektování planety. Samozřejmě také o lásce, ztrátě, životě... Ale co je nejdůležitější: o síle rock'n'rollu!

The Bouncing Souls, punkoví veteráni z New Jersey, o sobě dávají vědět svým desátým albem "Simplicity", na kterém můžete slyšet i bubeníka George Rebela, který se ke kapele přidal v roce 2013. Další punkové ikony Descendents se vrátili na scénu v roce 2010, své čerstvé dílo pojmenovali "Hypercaffium Spazzinate" a po dvaceti letech se s ním vrací pod křídla vydavatelství Epitaph.

Metalcorové a hardcorové fanoušky potěší osmé studiové album kvintetu Ringworm. Novinku "Snake Church" produkoval Ben Schigel (Chimaira, Zao) a kapela na něm ani po pětadvaceti letech existence neupouští od svého ksichtrozbíjejícího zvukového běsnění. Stírá posluchače, nikdy neochabne a nezbude z vás nic než žluč a kosti. Zpěvák James Human Furnace Bulloch používá svůj hlas jako nástroj k vytahování ďábla z každého z nás. Pozor na pásový opar ze sledování nového videa.

Alba na týden 25. - 31. 7. 2016:

Billy Talent - Afraid Of Heights
Bouncing Souls - Simplicity
Departures - Death Touches Us, From The Moment We Begin To Love
Descendents - Hypercaffium Spazzinate
Ghoul - Dungeon Bastards
Project Silence - Slave To The Machine
Pÿlon - A Lament
Repelent SS - 12"
Ringworm - Snake Church
Schwarzer Engel - Imperium II: Titania
Spirit Division - No Rapture


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY