Nové album Pixies "Head Carrier" vyjde koncem září

17.08.2016 11:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V dubnu uběhly dva roky od vydání skvělé desky "Indie Cindy" kapely Pixies, která se setkala nejen s vřelým přijetím od fanoušků, ale chválou na její adresu nešetřila ani odborná kritika. S velkým očekáváním je tak spojena nadcházející novinka, kterou kapela uvede na trh koncem září.

Šesté album americké kapely nabídne dvanáct písní a ke koupi bude od 30. září pod názvem "Head Carrier". Pixies s prací na novince začali pracovat teprve v druhé polovině minulého roku, když se jim konečně povedlo najít nového producenta. Poslední čtyři desky kapely totiž zaštítil uznávaný Gil Norton, který má zkušenosti i s prací pro Foo Fighters, Feeder, James nebo Del Amitri. Producentem nového alba se stal méně známý Tom Dalgety.

Novinka bude k mání digitálně, na CD, 180gramovém vinylu s přiloženým kódem k digitálnímu stažení a na své si přijdou i milovníci limitovaných boxů. Speciální edice bude kombinovat oba fyzické formáty a doplní ji i kniha s kresbami a exkluzivně i fotka s podpisem všech členů.

Kapela svoji novinku vydává za podpory platformy PledgeMusic, kde fanouškům nabízí i několik zajímavých balíčků s exkluzivním tričkem. Pokud tedy patříte mezi fandy Pixies, kteří se nehodlají spokojit pouze s klasickým CD, určitě byste měli novinku zakoupit zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY