Pettyho obnovení Mudcrutch si k natočení klipu "I Forgive It All" pozvali Seana Penna, Anthony Hopkinse i legendárního Samuela Bayera

17.07.2016 15:10 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Pokud skupinu Mudcrutch neznáte, není se zas až tak čemu divit. Mudcrutch je jižanská parta z floridského městečka Gainesville, která byla založena již v roce 1970 šesticí muzikantů s láskou pro blues, rock, holky a jižanské slunce. Součástí tohoto sixtetu je i Tom Petty, jenž skupinu po letech nečinnosti obnovil a vydal s ní teprve druhou plnohodnotnou studiovou desku.

Ta vyšla bez velkých fanfár koncem letošního května. Aby ji Pettyho parta ještě trochu připomněla, přichystala nový klip k příjemné nostalgické baladě "I Forgive It All". Režíroval ho hollywoodský herec Sean Penn spolu s hvězdným režisérem videoklipů Samuelem Bayerem, mezi jehož díla patří i videa k "Smells Like Teen Spirit" Nirvany, "Zombie" The Cranberries či "American Idiot" Green Day. Hlavní roli v posmutnělém černobílém snímku si zahrála další hvězda stříbrného plátna, sir Anthony Hopkins. Ačkoliv píseň "I Forgive It All" není žádný hit, Pettyho hlas se v pomalé emotivní skladbě opravdu příjemně poslouchá. Navíc se Mudcrutch zasloužili i o skutečně důstojný vizuál, od kterého se jen těžko odtrhává zrak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY