XPLAYMIX má podcast od technolegend Endless Illusion

11.07.2016 15:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Představovat pražskou partu Endless Illusion by asi bylo nošení sov do Atén - alespoň tedy pro ctitele kvalitního techna. Z někdejšího blogu o architektuře, výtvarném umění a dalších příbuzných tématech se postupně vyčlenila hudební část. Tu tvoří dvojice djů Layup a Raphael Kosmos, kteří šíří od roku 2013 evangelium klubové taneční hudby prostřednictvím vlastního labelu a také parties, které pořádají mj. ve spolupráci s kolektivem RARE.

Podcast, který Endless Illusion namíchali pro sérii XPLAYMIX, vychází při příležitosti vystoupení dvojice na prvním ročníku Cross Festivalu. Ten proběhl ve dnech 8. - 10. července v areálu bývalého dolu Schoeller v Libušíně u Kladna, Layup a Raphael Kosmos se tam představili o půlnoci z pátku na sobotu ve dvouhodinovém setu.

Obsahem jejich warm-up mixu je pro ně typická směs techna a acid houseu, o přesné žánrové vymezení ale v jejich případě nikdy nešlo. Důležitější je pro ně groove, který jsou se zápalem skutečných cratediggerů najít i na těch nejneobvyklejších místech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY