Republic Of Two pokřtí čtvrté album na břehu Vltavy s Lake Malawi a teepee

27.07.2016 08:14 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Pražská indie-folková skupina Republic Of Two se vrací se čtvrtou studiovou deskou. Nazvala ji "Back To The Trees" a pokřtí ji ve čtvrtek 28. července pod širým nebem na Střeleckém ostrově.

Respektovaná skupina, v jejímž čele stojí autorská dvojice Jiří Burian a Mikoláš Růžička, pracovala na nahrávce v průběhu dvou let a dala si na ní záležet. Vyzkoušela si nové aranže, slibuje plnější zvuk a více prostoru prý tentokrát dostali další muzikanti. Vedle hlavních protagonistů projektu se na albu podíleli také Štěpán Růžička (basa), Jan Janečka (bicí) a zpěvačka vietnamského původu Huyen Vi Tran. V této sestavě Republic Of Two odehrají všechny letní koncerty, včetně křtu.

Událost spoluorganizuje hudební magazín Headliner v rámci letní koncertní série, kterou už druhým rokem pořádá v malebném zázemí Pontonrestu na břehu Vltavy, a vedle Republic Of Two vystoupí také oblíbená indie popová skupina Lake Malawi společně se slibnou plzeňskou dvojicí teepee. Večer se tedy ponese v rytmu silného písničkářství a chytlavých melodií.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji za 200 Kč v předprodejní síti Ticketsream nebo na místě za 250 Kč.

Program:
18:00 - zahájení akce
19:00-19:30 - teepee
19:45-20:15 - Lake Malawi
20:30-22:00 - Republic Of Two



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY