Hvězdný BØRNS vystoupí před kapelou The Neighbourhood

17.06.2016 12:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Americká alternativně pop-rocková kapela The Neighbourhood (na snímku) se po vyprodaném koncertu vrátí do Prahy a nyní představuje svého předskokana. Již 16. srpna v Riegrových sadech s nimi vystoupí americký zpěvák, skladatel a strmě stoupající hvězda BØRNS. Vstupenky jsou za cenu 595 Kč k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Indie-rockový zpěvák a skladatel Garrett Borns, uměleckým jménem BØRNS, pochází z amerického Michiganu. Poté, co se v roce 2014 přestěhoval do Los Angeles, vydal debutový singl "10 000 Emerald Pools". Následovalo první EP s názvem "Candy" s úspěšným hitem "Electric Love", na jehož úspěch navázal koncerty v Londýně, na Lollapalooze a také doprovázel Charlie XCX na jejím americkém turné.

V říjnu minulého roku vydal úspěšné debutové album "Dopamine", které předznamenalo jeho raketový start do výšin světové hudební scény, o čemž svědčí i skvělé recenze (The Guardian, AllMusic ad.) i umístění v hitparádách (druhá příčka v Billboard Alternative a Rock). Povedlo se mu na něm skloubit odlehčenou náladu surf rockových boybandů konce šedesátých let, jako jsou Beach Boys, společně s aktuálním synth popem. Aby byla pestrost alba "Dopamine" co nejširší, spolupracoval s tak rozdílnými producenty jako Emile Haynie (Lana del Rey) nebo Jeff Bhasker (Kanye West).

The Neighbourhood si zkrátka nemohli vybrat lépe. Krásné Riegrovy sady budou 16. srpna hostit dva skvělé zástupce aktuálního alternativního pop rocku. I když bude zataženo, bude to letní noc plná hvězd.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY