S "Empty" vsadili Garbage na jistotu a jednoduchý vizuál

31.05.2016 13:19 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Novinka Garbage "Strange Little Birds" vyjde již příští týden a nejenom pro fanoušky jsou tu nyní další návnady. Zhlédnout můžete videoklip k prvnímu singlu "Empty" a na streamovacích platformách najdete i kompozici "Even Though Our Love Is Doomed" (v článku níže, pod videem).

Z obou skladeb je patrné otočení zvukového kormidla kamsi k jejich debutu a paradoxně i samotný klip k "Empty" nepřináší nic nového (ve svém důsledku). Shirley Manson a její kumpáni se nechali zachytit, jak tuto vypalovačku hrají naživo a dočkáte se i několika rychlých prostřihů nebo naopak zpomalovaček záběrů. Prostá myšlenka, ale i z minima lze vykřesat maximum, jako v tomto případě. Sama Shirley je stále oním nezkrotným tahounem.

"Strange Little Birds" vyjdou v pátek 10. června a obsah nahrávky bude následující: Sometimes, Empty, Blackout, If I Lost You, Night Drive Loneliness, Even Though Our Love Is Doomed, Magnetized, We Never Tell, So We Can Stay Alive, Teaching Little Fingers To Play, Amends.

Garbage si nenachystali žádnou rozšířenou deluxe verzi, album tak bude k dispozici jen na CD, 2LP a na digitálních platformách. Milovníci vinylů by však měli zbystřit, 2LP edice bude totiž vizuálně zajímavá, neb jedenáct písní bude rozděleno na tři strany a čtvrtá bude obsahovat etched (bez záznamu) stranu s motivem alba; o design se postarali Ryan Corey a Jeri Heiden ze studia SMOG Design.

"Empty" vsadilo na prostý vizuál, ale vše dohromady funguje a má dostatečnou energii, za sedm z deseti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY