Bright Light Bright Light v "All In The Name" spoléhá na vtip i Eltona Johna

21.05.2016 14:33 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Bright Light Bright Light v prodlevách turné s Eltonem Johnem a Johnem Grantem začal psát skladby pro svou třetí desku. Ta dostala jméno "Choreography" a vyjde v polovině července - prvním singlem z ní se stala letní hitovka "All In The Name". V tomto duchu se prý ponese nemalá část chystané nahrávky a opět zde bude hostovat Elton John (a to hned ve třech kompozicích) a přinese i jednu pozitivní zprávu pro fanoušky Scissor Sisters. Tou je skutečnost, že při samotném nahrávaní se k Rodovi Thomasovi připojila kompletní sestava této party, včetně Babydaddyho a stalo se tak po velmi dlouhé době.

Video k "All In The Name" bylo natočeno již v lednu a podílel se na něm režisér Santiago Felipe, choreografii sestavil Steve Hoggett (pracoval na několika muzikálech, ve výčtu jeho děl nechybí ani "Harry Potter And The Cursed Child") a vedle Roda figuruje šestice tanečníků. Videoklip je poskládán z několika epizod, krátkých tanečních čísel, šalamounsky pak byl třeba vyobrazen i sám Elton John.

"Choreography" vyjde v pátek 15. července a přinese těchto dvanáct písniček: All In The Name (feat. Elton John), Symmetry Of Two Hearts (feat. Elton John), How Does It Feel, Running Back To You (feat. Elton John), Kiss For Kiss (feat. Jake Shears), I Only Want To Please You (feat. Ana Matronic), Into The Night, Home (feat. Alan Cumming), Little Bit, Careful Whisper, Won't Do (feat. Mykal Kilgore), Where Is The Heartache.

Ochutnávka "All In The Name" zaujme chytlavostí a samotný klip je vtipný a trochu retro. Sedm bodů z deseti proto doprovází očekávání, jak bude znít celé album.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY