will.i.am a Nicole Scherzinger si v songu "Mona Lisa Smile" moc hezky pobrukují

22.04.2016 12:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americký zpěvák a producent will.i.am před pár týdny ohlásil návrat singlem "Boys & Girls", do kterého si pozval zpěvačku Piu Miu. Zároveň oznámil, že v letošním roce vydá i další, v pořadí již páté studiové album, kterému prozatím nedal název. Jak se zdá, práce na desce jsou opravdu v plném proudu nebo možná už téměř u konce, když si dovolí během jednoho měsíce představit hned dvě nové písně.

S tou druhou, která dostala název "Mona Lisa Smile", mu vypomohla Nicole Scherzinger. Zmiňovaný song na první poslech vcelku nudí, některé zvuky mohou uchu až vadit, ale bohudík to je pouze první dojem. Nicole ve skladbě sice nedostala velký prostor, spíše si v ní jen decentně pobrukuje, ale i přesto song každým dalším poslechem nabírá na hitových ambicích. Těm rozhodně přidává i klip, který si dosti precizně pohrává se slavnými obrazy předních světových malířů. Pokud právě tomuto oboru holdujete, rozhodně se v klipu vyřádíte.

Dodejme ještě dvě zajímavosti - will na této písni pracoval s přestávkami zhruba pět let a kytarový part do songu natáčel v prostorách slavného Louvru. Důvod je asi vcelku logický...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY