Česká barbie Dominika Myslivcová vsadila v písni "Bez Tebe" na černobílou eleganci

21.06.2016 16:36 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Jednadvacetiletá blogerka Dominika Myslivcová sama sebe na sociálních sítích označuje za českou panenku barbie a v množství růžových doplňků by mohla směle konkurovat filmové Elle Woods. Nedávno ovšem překvapila novým klipem, ve kterém sytost své existence stáhla na černobílou.

Mnozí její nový hudební počin odsoudili ještě dřív, než si ho poslechli, pravděpodobně kvůli personě, kterou si za posledních pár let na internetu vytvořila. Je to nicméně právě ona image, díky níž si ji všichni pamatují, což se nedá říci o singlu "Bez Tebe".

Text písně vznikl již před dvěma lety, kdy si blogerka procházela rozchodem. Dle očekávání v něm tak nenalezneme nic, co bychom neslyšeli ve stovkách popových balad. "Bez Tebe" splňuje kritéria rozchodového singlu s auto-tune refrénem a i přes nával nenávistivců se nejedná o totální průšvih. Nehledě na to, že po růžových rapových číslech youtuberka touto normálností vyrazila mnohým dech. Popová průměrnost se však v hledáčku veřejnosti neudrží déle než ona růžová exhibice.

Porozchodový klip vyzdvihuje práce kameramana Matěje Kovárníka, který přišel s nápadem projekce na kartonové krabice. Právě na nich se odvíjí příběh (konce) lásky.

Ačkoliv Dominika opustila na okamžik horkou růžovou a s černobílou elegancí vplula do neznámých vod, ze židlí vás pravděpodobně nezvedne. Sama interpretka ale oznámila, že se fanoušci nemusí obávat. Její další letní píseň bude prý opět barevná a hlavně růžová.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY