Ve čtvrtek v Café V lese: Indie, snění, Tichonov, teepee, Republic Of Two a DJ Vegy

07.04.2016 08:13 - Tisková zpráva | foto: Martin Chochola / musicserver.cz

Máte rádi kapely jako Calm Season nebo Republic Of Two? Nesmíte pak chybět ve čtvrtek 7. dubna v pražském Café V lese, základně všech melancholických hipsterů, jejíž fame roste noc za nocí.

Dvoučlenná kapela teepee z Plzně právě tam pokřtí po roce existence své očekávané debutové album "Albatross". Atmosféru zasněného indie folku o dvou kytarách na nahrávce, na jejímž vzniku se výrazně podílel Mikoláš Růžička (Republic Of Two, PIANO), oživí další nástroje a elektronika. Vydání desky budou následovat koncerty v Praze, Sušici a domovské Plzni. Na těchto koncertech budete mít možnost poprvé kapelu slyšet v rozšířené sestavě se spoustou zajímavých hostů. Jak s Mikolášem Růžičkou, tak členy kapely Tichonov, která taktéž odehraje všechny tři koncerty.

Debutové album "Albatross", jehož předzvěstí byl i stejnojmenný singl, vznikalo ve Studiu Kdyně a v bytě Mikoláše Růžičky, jenž obstaral také jeho mix. Mastering alba má na svědomí Matouš Godík. Jádro kapely teepee tvoří talentovaný písničkář Míra Patočka a kytaristka Tééra Lavičková. Poprvé se setkali na gymnáziu a jejich spolupráce dala na začátku roku vzniknout společnému projektu. Během prvního roku zvládli vydat dva singly a hojně koncertovat po celé ČR. Vrcholem byl pak letošní koncert před Václavem Neckářem v brněnském Sonu.

Deska "Albatross" vyšla 4. dubna. Na všech koncertech bude k dostání fyzicky na CD.

Kromě již výše zmíněných hostů bude speciálním hostem pražského křtu kapela Republic Of Two, afterparty pak obstará se svým skvělým setem DJ Vegy. Cena vstupenek na křest v Café V lese je v předprodeji je 150 Kč, na místě pak 180 Kč.

Nalaďte se parádním videoklipem, který vás zanechá na půl cesty mezi oblaky a pádem do srdcebolu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY