Rodiče teenagerů si oddychli, Justin Bieber ruší předražené meet and greet

19.04.2016 11:23 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Nejenže se Justin Bieber na fotkách s Beliebery nesměje, popová hvězda se nechala na Instagramu slyšet, že na současném turné k albu "Purpose" s lítostí ruší veškerá setkání s fanoušky, která byla součástí VIP balíčků. Na sociální síti zpěvák vysvětlil, že ho setkání zanechávají zcela vyčerpaného a plného spirituálních energií ostatních lidí. Chce údajně vykouzlit úsměv na tvářích mladých lidí, avšak ne na úkor vlastního zdraví.

Ceny limitovaných VIP balíčků se na světové tour pohybují v řádu několika desítek tisíc korun. Jak však tým obklopující Kanaďana uvedl, k razantnímu kroku nepřispělo ani tak duševní zdraví zpěváka, jako spíš jeho bezpečnost. Během nedávného koncertu došlo k incidentu s nebezpečným fanouškem, který unikl oku ochranky a dostal se na tři metry k Justinovi. V minulosti již mladý zpěvák zažil od fanoušků tahání za vlasy či rozervané oblečení. A od jednoho mladíka dokonce chytil rýmu!

Na druhou stranu, Rihanna nabídla na současném turné k albu "Anti" svým příznivcům setkání zdarma před autobusem. Nezbývá než doufat, že má silnou ochranku a imunitu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY